Regisztráció / Belépés diákoknak class="head_mail" href="mailto:uh!pont!bedinu!kukac!sletohdu!pont!oicpecer">uh!pont!bedinu!kukac!sletohdu!pont!oicpecer4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
Kossuth UD Hotels

Ajánlatkérés vendégeknek

Mikor jön hozzánk?

Megnézem ›

Legjobb ár garancia!!

a weboldalon történő foglalás esetén

Bemutatkozás

Fiatal debreceni cégünk az UD Hotels a város két monumentális komplexumát, a Campus Hotelt és a Kossuth Lajos Kollégiumokat üzemelteti.

A Kossuth Lajos Kollégiumok a Nagyerdő szívében helyezkednek el. A szálláshely szorgalmi időszakban egyetemi diákotthonként működik, nyáron pedig szállodaként várja a Debrecenbe érkezőket. A Kossuth Lajos Kollégiumok 566 egy- két- és háromágyas szobával rendelkeznek. Minden szoba fürdőszobás, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt, vendégeink részére WI-FI csatlakozást biztosítunk. A szállodába érkező vendégek kényelmét szintenként közös konyha szolgálja. A Kossuth Kollégiumokban 24 órás recepció és biztonsági szolgálat működik. Vendégeink központi széfben helyezhetik el értékeiket, használhatják a mosodát, valamint autójukat is biztonságban tudhatják a szálloda parkolójában.

Szálláshelyünk, mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető. A Kossuth Kollégiumokból a belváros és a Nagyerdő attrakciói is rövid sétával elérhetők. A szomszédos parkerdőben található a Nagyerdei Kultúrpark az Állatkerttel és a Vidámparkkal, a szökőkutas Ködszínházzal, a Békás tóval és a város vízi- paradicsomával az Aquaticummal. A kulturális vagy sportrendezvényre érkező vendégeink kényelmesen megközelíthetik a Stadiont, a Szabadtéri színpadot és a Virágkarnevál helyszíneit.

Vendégeink részére kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk az Aquaticum fürdő-komplexumba, az Agóra Tudományos Élményközpontba és a Déri Múzeumba.

Tovább olvasom ›

Elérhetőségek

UD Hotels Kft.
4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
GPS: É47.55538° K21.62308°

href="mailto:uh!pont!bedinu!kukac!sletohdu!pont!oicpecer" class="inf_mail">uh!pont!bedinu!kukac!sletohdu!pont!oicpecer

+36 52 238 500+36 30 106 2931

Kossuth Kollégiumok a Facebook-on

A recepció a nap 24 órájában működik.
Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciós szálláslehetőségeinkről, híreinkről.

Nincs más dolga, csak kitölteni az alábbi mezőket és feliratkozni.

Feliratkozás ›
© 2024 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  UD Hotels Kft. 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
készítette:WebDeb.hu